Vi är här för att ge bättre förutsättningar för en hälsosam vardag och friskare framtid så att du kan må som bäst idag och längta in i framtiden.

Vårt uppdrag

Att hjälpa dig att leva hälsosammare och längre

En stor del av genomsnittlig människas liv tillbringas i ohälsa, för många kan detta vara över 20 % av livet – sjukdomar vi kan förebygga är den främsta orsaken till detta. Runt omkring oss finns dock väldigt mycket felaktig information och påståenden som gör det väldigt svårt att veta vad som faktiskt stämmer och inte. Vi vill eliminera gissningar som ett sätt att hantera ohälsa och istället kunna basera valen på faktiskt information om din kropp och hälsa.

Med regelbundna hälsokontroller kan du förstå vad som händer i din kropp, vilken inverkan din livsstil har och vad du kan göra för att må som bäst.

En hjälpande hand

Oavsett vilka dina mål är eller var du än utgår från, är vi här för att stödja dig på din hälsoresa.

Förebyggande är bättre än botemedel

Med upp till 80 % av de kroniska sjukdomarna som kan förebyggas, är mycket av vår hälsa i vår egna kontroll.

Vetenskapsbaserat

Med ett team av duktiga legitimerade läkare bakom, den senaste forskningen och teknikens kraft, är vi här för att guida dig på din hälsoresa.

Vårt syfte

Även med regelbundna kontroller hos den allmänna sjukvården för att undersöka olika typer av ohälsa, ges allt för ofta rekommendationer utifrån gissningar och antaganden. Vi tycker att det är orimligt att man ska äta mediciner för olika besvär utan att faktiskt veta vad besvären beror på. Detta är något som vi själva har känt och bestämt oss för att göra något åt. Vi tänker att många människor måste uppleva liknande problem så vi startade Sanolab för att ändra detta.

Vi vill göra det möjligt för alla att få mer tid att göra det de älskar. Oavsett om din dröm är att springa ett maraton eller ha mer energi för din familj, vi är här för att hjälpa dig.

Vill du veta mer om vilka tester vi erbjuder? Klicka här för att läsa mer om våra testpaket

Hälsopaket